(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Over ons

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan- en camper occasion bedrijf, opgericht in 2015. Destijds in eerste instantie gespecialiseerd in gezinscaravans (met stapelbed), inmiddels uitgebreid met een leuke selectie aan 4 persoons caravans.

Aanvullend hebben wij ook altijd een leuke voorraad klassieke caravans. Met name de jaren zeventig caravans zijn erg in op dit moment en wij spelen in op de vraag van de klant om ook deze caravans zo goed mogelijk en veilig af te leveren.

Wij beschikken over een ruime showroom en buitenterrein en hebben een gemiddelde voorraad van 35 caravans. In onze volledig uitgeruste werkplaats, o.a. voorzien van een computergestuurde remmentestbank, geven wij ons caravans een onderhouds- en inspectiebeurt. U krijgt bij ons altijd een goede garantie!

In het seizoen kunt u bij ons ook een caravan huren zodat u niet zelf de lasten van aanschaf, onderhoud en stalling hoeft te dragen.

Tijdens uw bezoek kunnen uw kinderen zich vermaken in onze ‘speelvoortent’, ingericht met speelgoed, boekjes en LEGO tafel. U kunt dus de voor u interessante caravans uitgebreid inspecteren.