(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Garantie

U krijgt standaard 6 maanden garantie op elke caravan, ook de lagere prijsklasse! Dit is inbegrepen in de vraagprijs. Ondanks het feit dat alle caravans, ook de goedkopere klassiekers, een controle/beurt ontvangen, kan er onverhoopt toch nog iets mis blijken te zijn als u uw caravan eenmaal in gebruik gaat nemen.

Bij serieuze gebreken die aan de basis staan van een goed en veilig gebruik van de caravan, bijv. de remmen en andere onderstelzaken, lekkages, haperende apparatuur etc. mag u daarom altijd een beroep op ons doen en gaan wij dit voor u oplossen.

In de prijsklasse vanaf 4.000 euro krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Het voordeel daarvan is dat, in welke periode van het jaar u ook bij ons koopt, altijd de garantie nog loopt tot na uw eerste grote vakantie (vaak de zomervakantie). Blijkt dat er dan toch iets serieus mis is, gaan wij dit samen net u doornemen en voor u oplossen.

Veel caravanbedrijven geven geen of een zeer beperkte garantie op de gebruikte voortent/luifel die zich in de caravan bevindt. Ons uitgangspunt is echter: ondanks het feit dat e.e.a. gebruikt is, dient ook de tent/luifel netjes genoeg te zijn en fatsoenlijk ‘kampeerbaar’.  Ons advies is dan ook om tijdens de gezamenlijk inspectie van de caravan ook de tent/luifel te inspecteren zodat wij bij onvolkomenheden e.e.a. kunnen oplossen of voorkomen. Wij werken hiervoor samen met een ervaren tentenreparatiebedrijf.