(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Adria Prima 400 Rond+treinzit voortent
 Verkocht
Bouwjaar 1992
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 641 kg
Max. toelaatbaar gewicht 1.000 kg
Laadvermogen 359 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 400 cm
Lengte 535 cm
Breedte 206 cm
Meer specificaties
E-mail

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Adria Prima 400 1992


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 400 cm
Breedte: 206 cm
Totale lengte: 535 cm
Ledig gewicht: 641 kg
Laadvermogen: 359 kg
Maximum massa: 1000 kg

Indeling:

Achter: ruime 4 tot 6 persoons rondzit welk een zeer ruim tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding met klein dressoirtje nog naast de deur. Electrische kachel.

Voor/disselzijde: een gezellige 4 persoons treinzit welk nog een tweepersoonsbed kan worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze degelijk gebouwde, sfeervol ingerichte Adria caravanklassieker is in een supernette staat, zeker gezien zijn leeftijd. Van buiten verrassend strak, paar krasjes, van binnen amper gebruikerssporen. Een hele leuke, nette caravan, 100% origineel qua bekleding/stoffering.

Zeer geschikt voor een stel alleen op reis: achterin slapen, voorin zitten. Een jong gezin met twee kinderen kan er ook mee uit de voeten.

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (incl. recent gekeurde slangen, verdelers), banden recent, remmen etc. 

Er zit een nette voortent bij. Recent is er een nieuwe dakluik ingebouwd. Veilige Alko anti-slinger-koppeling. Goedgekeurd disselslot.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Dakluik
 • Leeslampjes
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Disselslot
 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Stabilisator

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Rondzit
 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees