(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Kip Treinzit+bank voortent
Verkoopprijs€ 2.995,-
Bouwjaar 1965
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 400 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Laadvermogen 350 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 325 cm
Lengte 475 cm
Breedte 205 cm
Meer specificaties
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Kip Krielkip 1965


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 325 cm
Breedte: 205 cm
Totale lengte: 475 cm
Ledig gewicht: 400 kg
Laadvermogen: 350 kg
Maximum massa: 750 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een ruime bank dwars geplaatst, dit is tevens een eenpersoons bed in de volle breedte van de caravan.

Midden: keuken voorzien van een (nieuw) 2 pits gasstel. Daar tegenover hoge kledingkast. Electrische kachel.

Achter: een vier persoons treinzit welk een tweepersoonsbed kan worden. Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze handige, praktische en zeer lichte Kip caravanclassic (uit het Drenthse Hoogeveen) is in een nette staat, zeker gezien zijn leeftijd van al ruim een halve eeuw! 

Er zit ook een leuke retro luifel bij (zie laatste foto's). Helemaal in stijl! Zelfs inventaris in stijl er in.

De caravan wordt afgeleverd met check en onderstelbeurt. Remmen, vering, oplooprem, banden zijn enkele jaren geleden nog vernieuwd, verlichting, gas afpersen (slangen/verdeler keurjaar 2022; komt allemaal aan de orde. Bij ons krijgt u garantie op deze caravan.

De kleuren creme/rood buitenkant zijn uiteraard niet origineel. In 2012 is de caravan grootscheeps gerenoveerd en toen is hij ook geschilderd. In 2018 zijn de banden nog vervangen. In 2021 is de bodem gerenoveerd. In 2022 is er door ons het nodige reparatiewerk verricht aan het plaatwerk (wanden zijn van Masonite), u hebt er voorlopig dus geen omkijken naar. Een caravan gemaakt van Masonite (met olie geimpregneerd hardboard) dient buiten gebruik binnen te staan!

Ideaal voor een stel alleen: voorin zitten, achterin slapen. Als u met z'n tweetjes bent hoeft u dan nooit een bed om te bouwen.

Deze Kip caravan is ruim, driepersoons, netjes en nog behoorlijk origineel. Maximum massa 750 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In alle gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen wnat de 3500 kg max regel telt niet: u trekt de caravan met de witte plaat van uw auto.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Dakluik
 • Luifel

  Keuken

 • Gascomfoor

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Garanties

BOVAG Garantie

Deze caravan is voorzien van BOVAG garantie

Aantal maanden12

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees