(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Adria Classica 325 2xtreinzit voortent
 Verkocht
Bouwjaar 1986
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 505 kg
Max. toelaatbaar gewicht 770 kg
Laadvermogen 265 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 325 cm
Lengte 438 cm
Breedte 206 cm
Meer specificaties
E-mail

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Adria Classica 325 1986


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 325 cm
Breedte: 206 cm
Totale lengte: 438 cm
Ledig gewicht: 505 kg
Laadvermogen: 265 kg
Maximum massa: 770 kg

Indeling:

Achter: ruime 4 treinzit welk momenteel is opgebouwd als het tweepersoons bed, in de volle breedte van de caravan. Kussens en tafel oorspronkelijke treinzit zijn aanwezig. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding. Daaronder de Truma gaskachel.

Voor/disselzijde: een gezellige 2 persoons treinzit welk nog een eenpersoonsbed kan worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze degelijk gebouwde, sfeervol ingerichte Adria caravanklassieker is op zich in een nette staat, zeker gezien zijn leeftijd. Van buiten her en der een deukje, blauwe band wat vaal. Van binnen origineel en fris, her en der gebruikerssporen. Overall gezien en hele leuke, nette caravan, erg licht ook. Mocht u een zware auto hebben en alleen het B rijbewijs, is het ook mogelijk om hem op max 750 kg te zetten (witte plaat van de auto nodig). De 3500 kg BE rijbewijs regel geldt dan namelijk nooit!

Zeer geschikt voor een stel alleen op reis: achterin slapen, voorin zitten. Een jong gezin met 1 of 2 (kleine) kinderen kan er ook mee uit de voeten.

De caravan leent zich ook uitstekend om van binnen eens te gaan restylen. Alles werkt en alles is verder heel, ook de ramen, dus opknappen gaat echt lonen! Er zit ook nog een nette tent bij (zie laatste foto).

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (incl. 2022 gekeurde slangen, verdelers), banden worden door ons vernieuwd (DOT 2021 of 2022), remmen etc. 

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  2-persoonsbed

 • 130 cm x 200 cm

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees