(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Hobby De luxe 390 Rond+treinzit tent+luifel
Verkoopprijs€ 2.850,-
Bouwjaar 1985
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 684 kg
Max. toelaatbaar gewicht 900 kg
Laadvermogen 216 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 390 cm
Lengte 535 cm
Breedte 210 cm
Meer specificaties
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Hobby Deluxe 390 1985

Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 390 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 535 cm
Ledig gewicht: 684 kg
Laadvermogen: 216 kg
Maximum massa: 900 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een ruime vierpersoons treinzit welke een tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan. Volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes.

Midden: ruime keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast en veel opbergruimte. Daar tegenover hoge kledingkast. Electrische kachel. 

Achter: een ruime vier tot zespersoons rondzit welke een nog ruimer tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes en/of combi-cassettes (hor+verduisteringsrol).Uitgebreide omschrijving:

Deze leuke, praktische, lichte en perfect afgewerkte Hobby caravan (uit de tijd dat Hobby nog echt degelijk bouwde!) is in een erg nette staat. Van buiten plaatwerk 100% strak en fris. Diep in de kleuren, staat nog bijna te blinken. Van binnen wederom top en keurig, her en der minimale gebruikerssporen. Koelkast vervangen voor een jonger model, koelt erg goed. Oorspronkelijke frontje is nog aanwezig eventueel.

Er zit een Dorema Multinova bij, dit is een 'hybride' voortent c.q. luifel combinatie. Kan dus op 2 wijzen worden opgebouwd. Netjes en jong. Een paar jaar geleden zijn ook de banden vernieuwd. Goed onderhouden. 

Bij ons krijgt de caravan ook nog de complete onderstelbeurt zodat u gegarandeerd met een veilige caravan op pad gaat. Remmen, vering, schokbrekers, gasleiding afpersen, nieuwe slangen/reduceer, alles komt aan de orde.

Deze Hobby caravan is ruim, vierpersoons, netjes. Maximum massa 900 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In de meeste gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Combicassettes
 • Dakluik
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Rondzit
 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees