(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Chateau Touring 320 2xtreinzit voortent
Verkoopprijs€ 1.495,-
Bouwjaar 1978
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 500 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Laadvermogen 250 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 320 cm
Lengte 505 cm
Breedte 210 cm
Meer specificaties
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Chateau Touring Parade 320 1978


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 320 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 505 cm
Ledig gewicht: 500 kg
Laadvermogen: 250 kg
Maximum massa: 750 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een ruime tweepersoons treinzit welk een eenpersoons bed in de volle breedte van de caravan kan worden. Volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes.

Midden: ruime keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast en veel opbergruimte. Daar tegenover hoge kledingkast.

Achter: wederom een vierpersoons treinzit welk wederom een tweepersoonsbed kan worden. Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze handige, praktische en zeer lichte Chateau caravanclassic (van Hollandse bodem!) is op zich in een nette staat, van binnen enkele oude lekkageplekken. Bij de ramen en bij het dakluik. Ideaal pimpproject want met schilder of foliewerk is het zo weggewerkt. Verder is het allemaal prima, ook technisch, zo is de caravan 2 jaar geleden nog voorzien van nieuwe banden. Wij leveren de caravan met een onderstelcheck af dus remmen, gasleiding (afpersen dus controleren op lekkages), nieuwe gasslang/drukverdeler 2022.

Ideaal voor een stel alleen: voorin zitten, achterin slapen. Als u met z'n tweetjes bent hoeft u dan nooit een bed om te bouwen. Van de voorste treinzit is ook nog eens een bed te maken. Een jong gezin kan ook goed met de Touring Parade uit de voeten.

Deze Chateau caravan is ruim, driepersoons, netjes en degelijk afgewerkt. Maximum massa 750 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In alle gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen. U trekt de caravan met de witte plaat van uw auto.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Dakluik
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor

  Techniek en veiligheid

 • Schokbreker

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees