(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Chateau Touring 350 2xtreinzit voortent
Verkoopprijs€ 2.995,-
Bouwjaar 1979
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 624 kg
Max. toelaatbaar gewicht 800 kg
Laadvermogen 176 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 350 cm
Lengte 478 cm
Breedte 210 cm
Meer specificaties
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Chateau Touring Parade 350 1979


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 350 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 478 cm
Ledig gewicht: 624 kg
Laadvermogen: 176 kg
Maximum massa: 800 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een ruime vierpersoons treinzit welk een tweepersoons bed in de volle breedte van de caravan kan worden. Twee kleinere kinderen kunnen hier goed slapen. Volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes.

Midden: ruime keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast en veel opbergruimte. Daar tegenover hoge kledingkast.

Achter: wederom een vierpersoons treinzit welk wederom een tweepersoonsbed kan worden. Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze handige, praktische en zeer lichte Chateau caravanclassic (van Hollandse bodem!) is in nagenoeg nieuwstaat! Een plaatje, staat nog te blinken. Van binnen wederom alsof de caravan de fabriek net heeft verlaten. Tot begin jaren '90 gebruikt, daarna 30 jaar als familie-erfenis opgeslagen gestaan. Nu dan weggedaan i.v.m. ruimtegebrek. Allerlei boekjes, zeepjes, souvenirs uit die tijd lagen er nog in, kunnen nu het museum in of als toneelrekwisieten!

Er zit dus ook een leuke retro voortent bij. Na deze lange periode van stilstand is de onderstelbeurt extra belangrijk en uiteraard wordt de caravan ook voorzien van nieuwe banden etc. etc.

De caravan wordt dus afgeleverd met check en onderstelbeurt. Remmen, vering, oplooprem, banden vernieuwen, verlichting, gas afpersen (slangen/verdeler keurjaar 2022; komt allemaal aan de orde. Bij ons krijgt u garantie op deze caravan.

Ideaal voor een stel alleen: voorin zitten, achterin slapen. Als u met z'n tweetjes bent hoeft u dan nooit een bed om te bouwen. Van de voorste treinzit is ook nog eens een bed te maken. Een jong gezin kan ook goed met de Touring Parade uit de voeten.

Deze Chateau caravan is ruim, vierpersoons, netjes en degelijk afgewerkt. Maximum massa 800 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In bijna alle gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees