(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Rapido Retro klapcaravan tt+lf
Verkoopprijs€ 2.495,-
Bouwjaar 1977
Status Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Leeggewicht 450 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Laadvermogen 300 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 365 cm
Lengte 450 cm
Breedte 210 cm
Meer specificaties
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Rapido klapcaravan 1977


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 365 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 450 cm
Ledig gewicht: 450 kg
Laadvermogen: 300 kg
Maximum massa: 750 kgDeze handige, praktische en zeer lichte Rapido klapcaravanclassic (Franse makelij; waarschijnlijk de Exportmatic) is in een superstaat! Ingeruild van de trotse eigenaren, zij kochtten een grotere en luxere caravan.

Er zit een zowel een nette voortent als luifel bij (zie foto's). Helemaal in retro stijl. De luifel is slechts enkele jaren oud en door hen op maat laten maken door een tentatelier. De caravan is goed onderhouden.

Van binnen alle bekleding netjes en diverse accessoires bijgekocht om in de seventies retro stijl te blijven. Helemaal af! Waardevast object, buiten gebruik altijd binnen gezet.

De caravan is naast een stel alleen zelfs nog voor het (jongere) gezin ideaal. Onder de verschillende manieren van opzetten/inrichten (super doordacht door Rapido) is er ook 1 met een stapelbedje voor de kinderen!

Alle techniek werkt ook keurig netjes, de wagen zelf wordt afgeleverd met check en onderstelbeurt. Remmen, vering, oplooprem, banden in orde, verlichting, gas afpersen (slangen/verdeler keurjaar 2022; komt allemaal aan de orde. Bij ons krijgt u garantie op deze caravan.

Max 750 kg dus elke auto kan hem trekken en altijd met het B rijbewijs.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL te Maashees (NB)

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Luifel
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees