(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Adria Classica 390 T Vastbed treinzit voortent
Verkoopprijs€ 1.995,-
Bouwjaar 1983
Status Gebruikt
Leeggewicht 648 kg
Max. toelaatbaar gewicht 925 kg
Laadvermogen 277 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Opbouw lengte 390 cm
Lengte 508 cm
Breedte 208 cm
Meer specificaties
E-mail Caravanz.nl

Mediapresentaties

Omschrijving

OOK NU NA DE CORONA-VERSOEPELINGEN BEZICHTIGING UITSLUITEND OP AFSPRAAK. DIT WERKT ERG GOED: ZO KUNNEN WIJ U TIJD EN AANDACHT GEVEN EN KUNT U AL UW VRAGEN STELLEN.

Caravanz.nl biedt aan: Adria Classica 390 T 1983


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 390 cm
Breedte: 208 cm
Totale lengte: 508 cm
Ledig gewicht: 648 kg
Laadvermogen: 277 kg
Maximum massa: 925 kg

Indeling:

Achter: ruim vast tweepersoons bed in de volle breedte van de caravan. Met nette matras en fatsoenlijke lattenbodem voor goede ondersteuning. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding (legplanken). Daaronder de Truma gaskachel. Toiletruimte (ook opbergmogelijkheid), hier wordt een mobiel toilet bijgeleverd door ons.

Voor/disselzijde: een ruime 2 persoons treinzit welk ook nog een eenpersoonsbed kan worden eventueel. Rondom genoeg opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering (gordijnen).Uitgebreide omschrijving:

Deze leuk gerestylde en sfeervol ingerichte Adria 3 persoonscaravan is in een nette staat staat. Van buiten plaatwerk superstrak, amper beschadigingen te bespeuren. Van binnen licht gerestyled, op zich netjes gedaan. Frisse, neutrale bekleding, licht houtwerk, dit oogt nu, anno 2021, tijdloos.

Superhandig is natuurlijk de ruime treinzit en achterin het vaste bed. Een stel alleen kan met deze indeling prima uit de voeten. Achterin slapen, voorin zitten. U hoeft dan niets om te bouwen. Echte lattenbodem dus goede ondersteuning. Klein, licht, handig en toch 3 fatsoenlijke slaapplaatsen. Zowel een mooie voortent alsook een uitbouw (erker) ligt in deze caravan.

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (slangen/reduceer keurjaar 2021), banden worden vernieuwd (DOT code 2021) recent, remmen etc. Kortom de gehele onderstelbeurt volgens de actuele geldende normen. 

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag (mede i.v.m. lockdownregels) ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Uitbouw voortent
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Sanitair

 • Toilet/Wasruimte

  Slaapcomfort

 • Lattenbodem
 • Matras pocketveren

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Bed

 • Dwarsbed
 • Vast bed

  Keuken

 • Middenkeuken

  Sanitair

 • Midden-opstelling

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  2-persoonsbed

 • 140 cm x 200 cm

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees

E-mail Caravanz.nl