(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Chateau Grandprix 364 2xtreinzit tent luifel
Verkoopprijs€ 2.650,-
Bouwjaar 1980
Status Gebruikt
Leeggewicht 560 kg
Max. toelaatbaar gewicht 900 kg
Laadvermogen 340 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 365 cm
Lengte 497 cm
Breedte 208 cm
Meer specificaties
E-mail Caravanz.nl

Mediapresentaties

Omschrijving

OOK NU NA DE CORONA-VERSOEPELINGEN BEZICHTIGING UITSLUITEND OP AFSPRAAK. DIT WERKT ERG GOED: ZO KUNNEN WIJ U TIJD EN AANDACHT GEVEN EN KUNT U AL UW VRAGEN STELLEN.

Caravanz.nl biedt aan: Chateau Grandprix 364 1980


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 365 cm
Breedte: 208 cm
Totale lengte: 497 cm
Ledig gewicht: 560 kg
Laadvermogen: 340 kg
Maximum massa: 900 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een vier persoons treinzit welke een tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan. Twee kinderen kunnen hier zeer goed slapen. Volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes.

Midden: keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast met vriesvak en veel opbergruimte; daar tegenover hoge opbergkast voor kleding. Daaronder de Truma gaskachel.

Achter: een nog wat ruimere vierpersoons treinzitvast welk wederom een tweepersoons bed kan worden. Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes.Uitgebreide omschrijving:

Deze ouderwets gezellige, nette Chateau caravanclassic (Hollandse degelijkheid!) is in topstaat! Durven we 'in bijna nieuwstaat' te schrijven van een caravan uit 1980? Het zou bijna mogen.... Eerste eigenaar! Plaatwerk strak, diep in de kleuren. Van binnen 100% origineel en wederom in zo goed als nieuwstaat, gebruikerssporen amper te vinden. Een echte schuurvondst via erfgoed uit de familie.

Er zit zowel een voortent, luifel als uitbouw (erker) bij. De caravan is keurig onderhouden en wordt door ons van nieuwe banden voorzien.

Alle techniek werkt ook keurig netjes, caravan wordt afgeleverd met check en onderstelbeurt. Remmen, vering, oplooprem, verlichting, gas afpersen; komt allemaal aan de orde. Alles moet functioneren en veilig zijn! Bij ons krijgt u garantie op deze caravan.

Zowel een stel alleen als het (jonge) gezin kan qua indeling en ruimte goed met deze leuke Chateau overweg.

Deze Chateau caravan is ruim, vierpersoons, netjes en degelijk afgewerkt. Maximum massa 900 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In bijna alle gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag (mede i.v.m. lockdownregels) ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Luifel
 • Uitbouw voortent
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees

E-mail Caravanz.nl