(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Chateau La car 430 2xtreinzit luifel
Verkoopprijs€ 2.995,-
Bouwjaar 1988
Status Gebruikt
Leeggewicht 735 kg
Max. toelaatbaar gewicht 1.200 kg
Laadvermogen 465 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Opbouw lengte 430 cm
Lengte 603 cm
Breedte 210 cm
Meer specificaties
E-mail Caravanz.nl

Mediapresentaties

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: Chateau La Car 430 1983


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 430 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 603 cm
Ledig gewicht: 735 kg
Laadvermogen: 465 kg
Maximum massa: 1200 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: een vier tot zespersoons rondzit welke een tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan. Momenteel al gebouwd als semi-permanent bed. Met bodem en frisse dikke matras. Zoals op de foto te zien zijn alle kussens en tafel aanwezig. Volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes.

Midden: ruime keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast met vriesvak en veel opbergruimte; daar tegenover hoge opbergkast voor kleding. Gaskachel daaronder. 

Achter: een vierpersoons treinzitvast welk wederom een tweepersoons bed kan worden. Twee kinderen kunnen hier slapen. Bovenkastjes t.b.v. opbergen. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering d.m.v. gordijntjes. Toilet/wasruimte met wastafel en mobiel chemisch toilet (PortaPotti). Niet op de foto maar deze wordt wel meegeleverd.Uitgebreide omschrijving:

Deze mooie, praktische en zeer frisse Chateau caravan (Hollandse degelijkheid!) is in topstaat! Zeker gezien zijn leeftijd van dik 30 jaar. Plaatwerk strak en fris. Van binnen supernetjes, om gebruikerssporen te ontdekken moet u goed zoeken, 100% origineel! Stoffering, houtwerk, kussens, alles nog mooi en fris. Alle kussens en tafel voor de rondzit voor zijn netjes aanwezig.

Er zit een nette luifel bij. De caravan is zeer goed onderhouden en staat op recent gemonteerde banden. Wilt u veel spullen mee? Het laadvermogen van deze caravan bedraagt bijna 500 kg.!

Alle techniek werkt ook keurig netjes, caravan wordt afgeleverd met check en onderstelbeurt. Remmen, vering, oplooprem, verlichting, gas afpersen; komt allemaal aan de orde. Bij ons krijgt u garantie op deze caravan.

Ideaal voor een stel alleen: voorin slapen, achterin zitten. Als u met z'n tweetjes bent hoeft u dan nooit een bed om te bouwen. Van de achterste treinzit is ook nog eens een bed te maken. Twee kinderen kunnen hier zeer goed slapen.

Deze Chateau caravan is ruim, vierpersoons, netjes en degelijk afgewerkt. Maximum massa 1200 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke kleine of middenklasse auto te trekken is. In de meeste gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Luifel

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Sanitair

 • Schoonwatertank (vast)
 • Toilet/Wasruimte

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Serviceluik

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Bed

 • Dwarsbed
 • Vast bed

  Keuken

 • Middenkeuken

  Sanitair

 • Hoek-opstelling

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 4 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  2-persoonsbed

 • 140 cm x 200 cm

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl
De Breid 10
5823 AA Maashees

E-mail Caravanz.nl