(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Adria Optima 425 Rond+treinzit vt lf erker
Verkoopprijs Verkocht
Status gebruikt
Leeggewicht 690 kg
Max. toelaatbaar gewicht 1.000 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Bouwjaar 1989
Opbouw lengte 425 cm
Lengte 532 cm
Breedte 209 cm
Laadvermogen 310 kg
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

LET OP: WEGENS DE LOCKDOWN MAATREGELEN NU OOK OP ZATERDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK. WIJ PLANNEN MET U DAN EEN CORONA- EN LOCKDOWNPROOF BEZICHTIGING!

Caravanz.nl biedt aan: Adria Optima 425 1989


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 425 cm
Breedte: 209 cm
Totale lengte: 532 cm
Ledig gewicht: 690 kg
Laadvermogen: 310 kg
Maximum massa: 1000 kg

Indeling:

Voor/disselzijde: ruime 4 persoons treinzit welke een tweepersoonsbed kan worden. Twee kinderen kunnen hier goed slapen qua ruimte. Bovenkastjes als opbergruimte.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; dubbele hoge opbergkast voor kleding (legplanken) + hangdeel, daaronder de kachel. 

Achter: een ruime 4/6 persoons rondzit welk een zeer ruim bed (150 x 200 cm in de volle breedte van de caravan kan worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering (rolgordijn, vitrage en jaloezie bij keukenraampje).Uitgebreide omschrijving:

Deze handige, lichte en sfeervol ingerichte Adria caravan is in een hele nette staat. Van buiten nog superstrak, diep in de kleuren, weinig aan op te merken zeker gezien de leeftijd. Van binnen wederom netjes, gebruikerssporen navenant de leeftijd. Gedacht moet dan worden aan wat kleine lakschades tafel- en aanrecht randen, dat soort zaken. Geen vocht, bodem hard, kurkdroog.

Superhandig is natuurlijk de ruime rondzit en de ruime zit voor. Dit maakt het tot de ideale instapcaravan voor het (jonge) gezin. Klein, licht, handig en toch 4 fatsoenlijke slaapplaatsen. Flinke set tentenspul meegeleverd (zie laatste foto): Brand voortent, luifel voor daaraan en nog een erker (uitbouw). 

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (incl. nieuwe slangen, verdelers - 2021 keurjaar), er worden splinternieuwe banden gemonteerd, remmen etc. Kortom de gehele onderstelbeurt volgens de actuele geldende normen. 

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag i.v.m. lockdownregels ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Leeslampjes
 • Luifel
 • Uitbouw voortent
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Rondzit
 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees