(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Adria Classica 400 Treinzit vastbed luifel
Verkoopprijs Verkocht
Status gebruikt
Leeggewicht 500 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Bouwjaar 1978
Opbouw lengte 400 cm
Lengte 565 cm
Breedte 210 cm
Laadvermogen 250 kg
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

LET OP: WEGENS DE LOCKDOWN MAATREGELEN NU OOK OP ZATERDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK. WIJ PLANNEN MET U DAN EEN CORONA- EN LOCKDOWNPROOF BEZICHTIGING!

Caravanz.nl biedt aan: Adria Classica 400 1978


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 400 cm
Breedte: 210 cm
Totale lengte: 487 cm
Ledig gewicht: 500 kg
Laadvermogen: 250 kg
Maximum massa: 750 kg

Indeling:

Achter: ruim vastbed in de volle breedte van de caravan, netjes gebouwd. Daaronder zit nog de originele treinzit; kussens en tafel aanwezig mocht u terug naar oorspronkelijk willen. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding, daarnaast leuk dressoir bij binnenkomst. 

Voor/disselzijde: een ruime 4 persoons treinzit wat ook omgebouwd kan worden naar een 3e en 4e slaapplaats. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering (nieuwe rolgordijnen met handig koord).Uitgebreide omschrijving:

Deze handige, compacte en erg gezellige Adria caravanklassieker is in een zeer nette staat, zeker gezien haar leeftijd. Gezellig en in zachte tinten gerestyled en geschilderd, dit is nu 2 jaar geleden en op zich netjes gedaan. Wij hebben de caravan in onderhoud gehad die tijd, technisch eerst gereed gemaakt voor de dame die wilde restylen. Voor die tijd (zie stickers) is de caravan ook regelmatig bij de Bovag dealer geweest voor onderhoud. Prima onderhouden dus.

In 2019 is door ons dus groot onderhoud gedaan: remmen, schokbrekers vernieuwd, oplooprem vernieuwd. Nu, anno 2021, zijn ook de banden weer aan de beurt: wordt afgeleverd met nieuwe banden. Alles wordt weer nagelopen en moet prima functioneren, zo wordt ook weer de gasleiding afgeperst, remmen etc etc.

Bij ons krijgt u garantie op deze caravan. Dakluikje, ramen, alles is nog heel. Caravan is qua plaatwerk ook prima strak en staat reeds op een verzonken onderstel dus kan niet roesten. Serviceluik voor belading van buitenaf.

Superhandig is natuurlijk de ruime treinzit en bovenal het breedtebed. Dit maakt het tot de ideale caravan voor een stel alleen of een leuke instapcaravan voor het (jonge) gezin. Klein, licht, handig en toch 4 fatsoenlijke slaapplaatsen.

Handige luifel wordt meegeleverd.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag i.v.m. lockdownregels ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.7

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Luifel

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Serviceluik

Indelingen

  Bed

 • Dwarsbed

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 4 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  2-persoonsbed

 • 135 cm x 200 cm

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees