(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Kip Grey line 40 RZ Rond+treinzit tent+erker
Verkoopprijs Verkocht
Status gebruikt
Leeggewicht 671 kg
Max. toelaatbaar gewicht 1.000 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Bouwjaar 1985
Opbouw lengte 400 cm
Lengte 555 cm
Breedte 208 cm
Laadvermogen 329 kg
E-mail aanbieder

Omschrijving

LET OP: WEGENS DE LOCKDOWN MAATREGELEN NU OOK OP ZATERDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK. WIJ PLANNEN MET U DAN EEN CORONA- EN LOCKDOWNPROOF BEZICHTIGING!

Caravanz.nl biedt aan: Eifelland Holiday 460 TK 1999


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 460 cm
Breedte: 217 cm
Totale lengte: 648 cm
Ledig gewicht: 870 kg
Laadvermogen: 330 kg
Maximum massa: 1200 kg

Indeling:

Achter: ruime 4 persoons treinzit, om te bouwen tot 2 persoonsbed in de volle breedte van de caravan. Volop opbergruimte d.m.v. bovenkastjes. Afsluitbaar d.m.v. schuifpui.

Midden: keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding (legplanken), daaronder de kachel. Extra dressoir bij rondzit waar bijv. een LCD TV op kan staan.

Voor/dissselzijde: een ruime 4/6 persoons rondzit welk een zeer ruim bed (160 x 208 cm in de volle breedte van de caravan kan worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering (gordijnen).Uitgebreide omschrijving:

Deze degelijk gebouwde en sfeervol ingerichte Kip caravan is in een prachtige staat. Van buiten superstrak, diep in de kleuren, erg mooi. Absoluut lekvrij, kurkdroog. Van binnen wederom prachtig, zeker gezien zijn leeftijd zeer weinig gebruikerssporen. Luxe model en weinig voorkomende indeling/type, deze RZ met rondzit en treinzit. Greyline dus luxe opties zoals gaskachel + electrische ringverwarming. Klein plekje op de achterbumper, wordt nog bijgewerkt.

Naast een fietsenrek voorop wordt er een zeer jonge en nette ruime voortent bijgeleverd van De Vrijbuiter, type Oxford. En een erker (uitbouw) deze kan daaraan voor extra ruimte, bijv. als speelplek, extra slaapplaatsen (kan een 2 pers matras in), rommelhok of als sanitair deel (zet er bijv. een PortaPotti in, mobiel toilet).

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (incl. nieuwe slangen, verdelers - 2021 keurjaar), banden zijn recent vernieuwd, remmen etc. Veilige anti-slinger-koppeling is gemonteerd. Bij ons krijgt u garantie op deze caravan!

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag i.v.m. lockdownregels ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Dakluik
 • Fietsenrek
 • Uitbouw voortent
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Stabilisator
 • Verzwaarde steunen

  Verwarming

 • Kachel
 • Ringverwarming

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Rondzit
 • Treinzit

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees

E-mail aanbieder