(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Kip Kk 400 Treinzit stapelbed hefdak
Verkoopprijs Verkocht
Status gebruikt
Leeggewicht 500 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Bouwjaar 1990
Opbouw lengte 400 cm
Lengte 565 cm
Breedte 182 cm
Laadvermogen 250 kg
E-mail

Mediapresentaties

Omschrijving

LET OP: WEGENS DE LOCKDOWN MAATREGELEN NU OOK OP ZATERDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK. WIJ PLANNEN MET U DAN EEN CORONA- EN LOCKDOWNPROOF BEZICHTIGING!

Caravanz.nl biedt aan: Kip KK400 1990


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 400 cm
Breedte: 182 cm
Totale lengte: 565 cm
Ledig gewicht: 500 kg
Laadvermogen: 250 kg
Maximum massa: 750 kg

Indeling:

Voor/disselzijde: ruime 4/6 persoons treinzit welk een tweepersoons bed kan worden in de lengte van de caravan (de zogenaamde lengteslaper). Frisse topper aanwezig en wordt meegeleverd. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 2 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding. 

Achter: een gezellige 2 persoons treinzit welk nog een eenpersoonsbed kan worden. Daarboven een stevig gebouwd (gemonteerd op de goede punten voor stabiliteit) stapelbedje, geschikt voor een kind tot maximum een jaar of 9/10. 60 cm. breed. Beneden kan het bed bijna een meter breed worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering. Uitgebreide omschrijving:

Deze sfeervol ingerichte Kip hefdakcaravanklassieker is in een nette staat, zeker gezien zijn leeftijd. Van buiten verrassend strak, plaatwerk diep in de kleuren en amper een deukje te zien. Hefdakdoek is prima, eigenlijk zoals wij het kennen van deze caravans uit ervaring, niet 100% schoon maar nergens kapot en volledig functioneel. Van binnen is de caravan al onderhanden genomen en 'gepimpt' dit is naar onze mening goed genoeg gebeurt. Het kan vast beter en strakker maar het is netjes genoeg. Gebruikerssporen navenant de leeftijd zijn er wel. Een goede poetsbeurt scheelt al veel. E.e.a. is reeds meegenomen in de prijs. Meestal staan de populaire KK modellen voor tegen de 4.000 euro.

Meestal zijn de KK modelen met eindkeuken, deze is in de gewilde indeling met middenkeuken en dus met 2 zitjes. En ideaal is natuurlijk het door de vorige eigenaar ingebouwde stapelbed waardoor het waarachtig een 4 persoons hefdakcaravan wordt. Bedje is er ook eventueel zo weer uit te halen. Gebruikte tent wordt meegeleverd.

Zeer geschikt voor een stel alleen op reis: voorin slapen, achterin zitten. Een jong gezin met 1 of 2 (kleine) kinderen kan er ook mee uit de voeten. Fietsenrek voorop voor 2 fietsen.

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: waterdicht, gasdicht (incl. nieuwe slangen, verdelers - 2021 keurjaar), banden worden vernieuwd (DOT 2021), remmen etc. De caravan krijgt dus de complete onderstelbeurt, u kunt er vervolgens zo mee op vakantie!

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag i.v.m. lockdownregels ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Fietsenrek
 • Hefdak
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Slaapcomfort

 • Matras pocketveren

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker

Indelingen

  Bed

 • Dwars stapelbed

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 4 Slaapplaatsen verdeeld over 3 bedden.

  2-persoonsbed

 • 170 cm x 180 cm

  Stapelbed

 • 60 cm x 170 cm
 • 90 cm x 170 cm

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees