(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiëring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Kip De luxe 33 2xtreinzit vastbed luifel
Verkoopprijs Verkocht
Status gebruikt
Leeggewicht 554 kg
Max. toelaatbaar gewicht 900 kg
Aantal slaapplaatsen 3
Bouwjaar 1992
Opbouw lengte 330 cm
Lengte 495 cm
Breedte 208 cm
Laadvermogen 346 kg
E-mail aanbieder

Omschrijving

LET OP: WEGENS DE LOCKDOWN MAATREGELEN NU OOK OP ZATERDAG UITSLUITEND OP AFSPRAAK. WIJ PLANNEN MET U DAN EEN CORONA- EN LOCKDOWNPROOF BEZICHTIGING!

Caravanz.nl biedt aan: Kip 33 1992


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 330 cm
Breedte: 208 cm
Totale lengte: 495 cm
Ledig gewicht: 554 kg
Laadvermogen: 346 kg
Maximum massa: 900 kg

Indeling:

Voor/disselzijde: ruime 4 persoons treinzit welk een tweepersoons bed kan worden in de volle breedte van de caravan. Op dit moment is de zit omgebouwd tot vastbed m.b.v. een frisse topper. Bovenkastjes t.b.v. opbergen.

Midden: keuken voorzien van een 3 pits gasstel, koelkast met een vriesvak, opbergruimte; hoge opbergkast voor kleding. Daaronder de kachel.

Achter: een gezellige 2 persoons treinzit welk nog een eenpersoonsbed kan worden. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering. Grote ramen combi-rollo's.Uitgebreide omschrijving:

Deze degelijk gebouwde, sfeervol ingerichte Kip caravan is in een nette staat, zeker gezien zijn leeftijd. Van buiten verrassend strak, paar krasjes, van binnen minimale gebruikerssporen. 1e eigenaar en deze zijn er altijd bijzonder zuinig op geweest. 

Zeer geschikt voor een stel alleen op reis: voorin slapen, achterin zitten. Een jong gezin met 1 of 2 (kleine) kinderen kan er ook mee uit de voeten. Veilige anti-slinger koppeling, Thule fietsenrek voorop.

Technisch wordt e.e.a. door ons nagezien en moet goed zijn: dicht, gasdicht (incl. nieuwe slangen, verdelers - 2021 keurjaar), banden worden vernieuwd (DOT 2020), remmen etc.

Daarbij heeft de caravan in 2020 nog de complete Bovag onderhoudsbeurt gehad bij Van Vliet caravans te Woerden.

Bel of mail ons voor een afspraak ter bezichtiging en kom deze caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - stalling

T 0478-854717
M info@caravanz.nl

Onze caravans kunnen op meerdere locaties staan; het juiste adres volgt na het maken van een (corona- en lockdownproof) bezichtigingsafspraak


Openingstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag i.v.m. lockdownregels ook op afspraak
zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!


Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Combicassettes
 • Dakluik
 • Fietsenrek
 • Luifel

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Stabilisator
 • Verzwaarde steunen

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Bed

 • Dwarsbed
 • Vast bed

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 3 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  2-persoonsbed

 • 140 cm x 200 cm

Garanties

Overige Garantie

Deze caravan is voorzien van overige garantie

Aantal maanden6

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees

E-mail aanbieder