(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiƫring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
Diversen 380 Rondzit treinzit voortent
Verkoopprijs€ 1.495
Conditie Gebruikt
Leeggewicht 683 kg
Max. toelaatbaar gewicht 975 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Bouwjaar 1979
Opbouw lengte 380 cm
Lengte 512 cm
Breedte 213 cm
Laadvermogen 292 kg
E-Mail aanbieder

Videopresentatie

Omschrijving

Caravanz.nl biedt aan: De Roeck (Jumatt) 380 1979


Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 380 cm
Breedte: 213 cm
Totale lengte: 512 cm
Ledig gewicht: 683 kg
Laadvermogen: 292 kg
Maximum massa: 975 kg


Indeling:

Voor/disselzijde: gezellige treinzit waar u een comfortabel tweepersoons bed van kan maken. Boven kastjes met opbergruimte. Twee kinderen kunnen hier heel goed slapen.

Midden: ruime keuken voorzien van een 2 pits kookstel, veel opbergruimte; hoge opbergkast met kachel. Keuken heeft koelkast met vriesvakje.

Achter: zeer ruime rondzit waar een groot tweepersoons bed van gemaakt kan worden. Ook hier volop extra bergruimte d.m.v. bovenkastjes. Twee volwassenen hebben hier echt alle ruimte. Ideaal voor wat langere mensen. Alle ramen kunnen open en zijn voorzien van verduistering.


Uitgebreide omschrijving:


Deze leuke, gezellige en superstrakke De Roeck caravanklassieker is in topstaat! Belgische makelij (naderhand Jumatt fabrieken; te Sint Gillis Waas) Buiten plaatwerk strak op paar hele kleine deukjes na. Bodem hard, keurig in orde. Alle ramen heel en netjes. Caravan is van binnen geheel origineel en in een nette staat. Kussens, gordijnen, vitrage, wellicht even wassen maar verder in orde.

Gezien de nette staat is het bijna zonde om hem te pimpen of te moderniseren maar het kan allemaal. De basis daarvoor is in ieder geval uitstekend.

Een zeer exclusieve vondst, je treft ze bijna nooit, een echte De Roeck caravan. Voor onze Belgische klanten/liefhebbers, export uiteraard mogelijk. Wij kunnen eventueel exportgereed maken op uw verzoek. Deze De Roeck, in deze staat te houden, daalt niet meer in waarde...

Er zit een leuke retro tent bij in passende bruine eighties kleuren, in nette staat.

Technisch gezien is de caravan ook in orde. Er zal een uitgebreide inspectie plaatsvinden waarbij alle vitale delen nog in orde moet worden bevonden. Remmen nakijken (incl. oploomrem), gasleiding afpersen, de banden binnen de TuV norm. Wij monteren een nieuwe gasslang en gasdrukverdeler. Caravan krijgt dus de beurt, verlichting inclusief. De norm is: alles moet veilig zijn en dient goed te werken.

Deze De Roeck caravan is verrassend ruim voor zijn binnenmaten, vierpersoons, in voortreffelijke staat. Maximum massa 975 kg. Dat betekent dat deze caravan door vrijwel elke klasse auto te trekken is, in bijna alle gevallen met het B rijbewijs.

Bel of mail ons gerust voor een bezichtiging en kom deze mooie caravan zelf bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - training - stalling

Schootsveld 20
5821 EH VIERLINGSBEEK (NB)

T 0478-854717
M info@caravanz.nlOpeningstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag van 9 tot 16 uur
zon- en feestdagen gesloten


Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Dakluik
 • Leeslampjes
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast
 • Vriesvak

  Sanitair

 • Schoonwatertank (vast)

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Schokbreker
 • Stabilisator

  Verwarming

 • Kachel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Rondzit
 • Treinzit

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees

E-Mail aanbieder