(GEZINS)CARAVANS
KLASSIEKERS
VERHUUR
FINANCIERING

Caravans

U treft bij ons altijd een selectie van 15 tot 20 caravans aan in de prijsklasse van 3.000 euro t/m 10.000 euro, waarbij de nadruk ligt op de indelingen met stapelbed (gezinscaravans met 5 of 6 slaapplaatsen), aangevuld met leuke 4 persoonscaravans met 2 zitgroepen of zitgroep met vastbed.

Bij Caravanz.nl zit de onderhoudsbeurt bij de vraagprijs inbegrepen en rekenen wij geen aflevering kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent! Wij hanteren hierbij de meest actuele normen als het gaat om uw veiligheid. Een goed voorbeeld is de leeftijd van de banden: de productiedatum van de banden mag bij ons nooit ouder zijn dan 6 jaar. Indien zo, worden de banden vernieuwd. Standaard bij elke beurt wordt de gasslang + drukverdeler vernieuwd. Alle techniek moet naar behoren werken en wordt voor u nagelopen.

Ons inkoopbeleid is gericht op gebruikte caravans die ook optisch nog in een zo goed en mooi mogelijke staat zijn. U krijgt bij ons de gelegenheid om de caravan tot in details te inspecteren en wij helpen u daar graag bij. Hebt u extra wensen, bijv. een fietsenrek, een goede (gebruikte) mover, andere accessoires, een instructie bij uitlevering of andere (vernieuwende) aanpassingen aan de caravan, alles is bespreekbaar.

Wilt u een financiƫring voor de aanschaf van uw caravan? Klik dan hier voor meer informatie

Samen komen we tot een mooi en veilig resultaat!

Terug naar overzicht
De Reu Isban treinzit bank hefdak
Verkoopprijs€ 2.495
Conditie Gebruikt
Leeggewicht 325 kg
Max. toelaatbaar gewicht 650 kg
Aantal slaapplaatsen 2
Bouwjaar 1964
Opbouw lengte 260 cm
Lengte 335 cm
Breedte 192 cm
Laadvermogen 325 kg
E-Mail aanbieder

Videopresentatie

Omschrijving

Geachte klant,

Uw en onze gezondheid zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom werken wij alleen nog maar op afspraak. Neem daarom altijd eerst telefonisch of per mail contact met ons op voordat u onze kant op komt.
Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM en verwachten dat u dat ook doet.
Wij willen op deze manier voorkomen dat er te veel klanten tegelijk aanwezig zijn en ook dat uw en onze veiligheid zo veel mogelijk gewaarborgd wordt.


Caravanz.nl biedt aan: De Reu Isbah 260 1964

Maten en gewichten:

Opbouw lengte: 260 cm
Breedte: 192 cm
Totale lengte: 335 cm
Ledig gewicht: 325 kg
Laadvermogen: 325 kg
Maximum massa: 650 kg

Indeling:

Voor/disselzijde: Gezellig bankje, 2 a 3 personen kunnen hier zitten. Veel bovenkastjes. Slapen is lastig ivm de koelkist die in de hoek staat.

Midden: Een gezellige keuken voorzien van een 2 pits gastoestel en opbergruimte. Aan de andere zijde een hoge kledingkast. 

Achter: een ruime treinzit die in een mum van tijd is om te bouwen tot een ruim tweepersoons bed. Rondom genoeg kasten en opbergruimte. Bijna alle ramen kunnen open.Uitgebreide omschrijving:

Deze leuke en mooi rond vormgegeven De Reu caravanklassieker (uit Belgie) is in een prachtige staat! Keurig onderhouden. Van buiten netjes, plaatwerk verrassend strak, weinig deukjes te zien, niet-deur zijde iets van een kras. Ramen heel (1 raam goed gerepareerd), raamrubbers, de aluminiumlijsten, allemaal nog goed genoeg. Van binnen prachtig! Kussens recent vernieuwd, is goed uitgevoerd.

Bodem en chassis in topstaat, wij leveren de caravan af met een extra bodemprotectie (bitumencoating). Caravan wordt opgeleverd met check en beurt, banden vernieuwd, gas afpersen en slangen vernieuwen. Verlichting, koelkast etc, alles wordt werkend opgeleverd. Dit alles is in de prijs inbegrepen.

Een De Reu is een goed alternatief voor het eveneens uit Belgie afkomstige merk Constructam. Waar bij de Constructams de tand des tijds meestal flink toegeslagen heeft (alleen al de bodem is vaak rot d.m.v. de constructie) heeft een De Reu het beter gedaan. 

Prachtig zijn de met handgemaakte aluminium lijstjes afgewerkte ronde scheepskastdeurtjes. En het noppenplafond. Om het af te maken heeft de Casbah een gezellig (transparant!) hefdakje wat nog prima functioneert.

Dit 1964 exemplaar is zeldzaam. Het oermodel De Reu en dan nog eens in een dergelijke staat. Rare find.

Deze de Reu caravan is ruim, tweepersoons, netjes en degelijk afgewerkt. Maximum massa 650 kg en leeg slechs de helft daarvan! Je duwt haar met 1 hand op de plek..... Dat betekent dat deze caravan door veel kleine of middenklasse auto te trekken is. In alle gevallen zal het normale B-rijbewijs voldoen. U trekt de caravan met de witte plaat van uw auto.

Bel of mail ons gerust voor een bezichtiging en kom deze caravan zelf eens bekijken!

Caravanz.nl is een jong en dynamisch caravan occasion- en service bedrijf. Wij ruilen ook in en maken graag een soepel inruilvoorstel voor uw oude caravan. Wij werken niet met afleverkosten of dergelijke bijkomende kosten!


CARAVANZ.NL

verkoop - verhuur - training - stalling

Schootsveld 20
5821 EH VIERLINGSBEEK (NB)

T 0478-854717
M info@caravanz.nlOpeningstijden:

ma t/m vr op afspraak
zaterdag van 9 tot 16 uur


zon- en feestdagen gesloten

Kijk ook naar onze andere occasions op onze site!Disclaimer:

Deze advertentie is door ons met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Controleer altijd of de voor u belangrijke punten in orde zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Hefdak
 • Leeslampjes

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel

Indelingen

  Keuken

 • Middenkeuken

  Zit

 • Treinzit

Aanbieder gegevens

Caravanz.nl

De Breid 10
5823 AA Maashees

E-Mail aanbieder